Karierno-osebnostni vprašalnik

STRAN 1/21

Pozdravljeni,

v Kariernem centru UP razvijamo Vprašalnik osebnega in profesionalnega razvoja (V-OPR), pri katerem nas zanima povezava osebnostnih lastnosti z izbiro študija in kariernimi usmeritvami. V ta namen smo pripravili vprašalnik, ki se nahaja na naslednjih straneh. 

Prvi del vprašalnika je namenjen osebnosti, drugi del pa kariernim usmeritvam. Izpolnjevanje vprašalnika je prostovoljno in anonimno, in ga lahko kadar koli brez posledic prekinete. Prosimo, da odgovarjate iskreno in odgovorite na vsa vprašanja. Vaši odgovori bodo obravnavani zaupno in ne bodo posredovani tretjim osebam. Podatki bodo v anonimizirani obliki uporabljeni le za raziskovalne namene. V kolikor želite prejeti povratno informacijo na vprašalnik, se lahko naročite na osebno karierno svetovanje preko kontaktnega obrazca. V tem primeru vas prosimo, da na naslednji strani navedete tudi vaš elektronski naslov z namenom komunikacije s Kariernim centrom UP. Več informacij o kariernem svetovanju.

Z izpolnjevanjem vprašalnika pričnete s klikom na 'naslednja stran'.

Na KC UP spoštujemo vašo pravico do zasebnosti in pregleda na oddanimi osebnimi podatki skladno z veljavno zakonodajo na področju varstva osebnih podatkov (Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (Uredba (EU) 2016/679) in področnim zakonom o varstvu osebnih podatkov). Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate in zahtevate njihov popravek ali izbris oziroma prekličete osebno privolitev. To lahko storite s sporočilom na e-naslov: kariernicenter@upr.si ali po telefonu: 05/ 61 17 636.
Naslednja stran
S klikom na 'naslednja stran' potrjujem, da sem prebral/-a zgornji opis raziskave in način sodelovanja, ter da se z navedenim strinjam.