Obiščite nas na Čezmejnem zaposlitvenem sejmu 14. aprila 2022 v Kopru!

Karierni center Univerze na Primorskem bo tudi v sodelovanju z drugimi službami zastopal Univerzo na Primorskem na Čezmejnem zaposlitvenem sejmu. Čezmejni zaposlitveni sejem Slovenije, Italije in Hrvaške organizira Zavod za zaposlovanje, Območna služba Koper, z mrežo EURES, in bo potekal v četrtek, 14.4.2022 od 12. do 18. ure, v Areni Bonifika v Kopru. Zavod bo na 68 stojnicah gostil razstavljavce iz Slovenije, Italije in Hrvaške. Poleg pestrega nabora delovnih mest, bodo udeležencem na voljo tudi informacije glede načina iskanja zaposlitve v Sloveniji, Italiji, na Hrvaškem in drugje v Evropi.
Predstavljeno bo delovanje EU mrež, različnih lokalnih partnerjev in podpornih služb. Hkrati bodo potekale predstavitve zaposlitvenih priložnosti v Evropi in uspešne predstavitve ter komunikacije na trgu dela in okrogla miza na temo »Vidik delodajalca pri izboru kandidata« ter predstavitve deficitarnih poklicev. Več informacij najdete na spletni strani Zavod RS za zaposlovanje.

Karierni center UP bo na sejmu predstavil program vseživljenjske karierne orientacije, ponudil individualno karierno svetovanje in predstavil ponudbo vseživljenjskega učenja na UP. Ob enem bo na stojnici Univerze na Primorskem mogoče pridobiti informacije o možnostih študija na UP, predstavljeni pa bodo tudi poklici, ki so reprezentativni za univerzo ter poklici oziroma profili, ki jih univerza trenutno najbolj potrebuje.

Vabljeni, da nas obiščete.