Rešite raziskovalni izziv in pridobite denarno nagrado

V okviru projekta INDUSAC vabimo študente vseh smeri in programov k sodelovanju v 3- do 6-članskih mednarodnih skupinah za reševanje konkretnih izzivov podjetij, pri čemer pridobijo:

  • izkušnje pri sodelovanju s podjetji
  • mednarodna poznanstva
  • do 1000 EUR bruto/študenta

 

Trenutno je objavljenih preko 70 različnih izzivov slovenskih in evropskih podjetij, ki so objavljeni na platformi INDUSAC in vključujejo teme s področij ekonomije, informacijsko-komunikacijskih tehnologij in naravoslovnih ved.

 

Nadaljnji koraki:

1) študent oz. raziskovalec izbere izziv,

2) se kot študent oz. raziskovalec registrira (registracijski obrazec je različen) na platformi INDUSAC

3) pri izbranem izzivu se pridružijo skupnosti Slack, poiščejo kanal z imenom tega izziva in se lahko tam povežejo z drugimi študenti. Ekipo lahko sestavijo tudi izven Slacka.  

4) po formiranju mednarodne ekipe (3 različne države, 60% članov iz »widening and associated countries«), ekipa (vsaj en študentka oz. en študent) pripravi eno skupno motivacijsko pismo (krajši življenjepis – opis znanj), ki ga oddajo podjetju do 11. februarja 2024 preko platforme INDUSAC.

5) Izziv pričnejo reševati, če jih podjetje izbere, predvidoma v začetku marca 2024.

 

Podrobnejše informacije s pogoji sodelovanja so objavljene na spletni strani projekta, v razpisu za študente; v primeru vprašanj, pa lahko pišejo indusac@ijs.si.

 

Rok za prijavo je 11. februarja 2024, ko mednarodna ekipa odda le motivacijsko pismo (krajši življenjepis).