URESNIČI SVOJE SANJE: 

Ta sklop je namenjen poglobitvi v samega sebe.

Se odločate za študij ali sprašujete kaj je vaše poslanstvo?

Na delavnici boste prepoznavali izraženost svojih osebnostnih lastnosti in kariernih usmeritev ter jih povezali z lastnim poslanstvom na zanimiv način.

Če želite, lahko predhodno rešite Vprašalnik osebnega in profesionalnega razvoja in prejeli boste tudi krajšo povratno informacijo preko katere lahko raziščete svoja močna področja.

Karierno-osebnostni vprašalnik je dostopen tukaj

Na svoji življenjski poti smo zadovoljni, če znamo prepoznati svoje potenciale in jih prenesti v svoj vsakdan.

VSTOPI NA TRG DELA:

Vstopi na trg dela je sklop delavnic, na katerih posameznik pridobi dodatne kompetence, ki so dandanes potrebne za učinkovit nastop na trgu dela:

CV V TREH KORAKIH: Majhne skrivnosti Velikih življenjepisov - si drzneš izstopiti iz množice? Naj tvoj CV odraža tvoj potencial!

MOTIVACIJSKO PISMO: Znaš vzbuditi interes pri delodajalcu, da pozorno prebere življenjepis do konca? Nič hudega, prijavi se na delavnico.

PRIPRAVA NA ZAPOSLITVENI RAZGOVOR: Prvi vtis v 10 minutah ali kako se časa ne da prevrteti nazaj. Z igro vlog bomo predelali ''mini namige'' kaj je v redu in kaj se da izboljšati, preden stopite pred delodajalca.

POVEČAJ SVOJ POTENCIAL: 

Sklop je namenjen vsem, ki želijo izpopolniti svoja znanja na različnih področjih. V letu 2019/2020 ponujamo naslednje delavnice oziroma tečaje:

  • delavnice mehkih veščin: delovanje v timu, odlike komunikacije in javnega nastopanja, uspešno reševanje konfliktov, motivacija,
  • IKT delavnice,
  • poznavanje psihologije odnosov in obvladovanje stresa, 
  • spletni marketing in spletno poslovanje,
  • klepetalnice (ruščina, italijanščina in slovenščina za tujce),
  • ustvarjalnice,...

Vse navedene tematike se izvajajo v okviru večinoma 2 do 3 urnih brezplačnih delavnic, ki zadostujejo za pridobitev želenih kompetenc. 

Točni termini so objavljeni tukaj.